/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

A hatalmas Hennessey Chevrolet SUV megeszi a Ford Mustangot – videó

2018. december 15. 16:30   |   Kőrössy Balázs
címkék:  

Azt már többször bizonyította a Hennessey, hogyha hozzányúl valamihez, az nagyon vad lesz. Legutóbb a Chevrolet Tahoe SUV kapott egy kezelést az amerikai tunertől, s így 660 lóerővel minden lett, csak lomha nem. Az 5.0 literes V8-as Ford Mustang például nem ellenfél.

Nem egy megszokott gyorsulási versenyt szervezett le saját növendéke és egy Ford Mustang között a Hennessey, a nevelt fiú ugyanis egy Chevrolet Tahoe RST, melyre rákerült a cég HPE650 csomagja.

Nem mintha az SUV 6.2 literes V8-as motorjának 425 lóereje (313 kW) kevés lenne, de azért a kisebb és könnyebb Mustang 466 paripája (343 kW) nevetve megverné egy negyedmérföldes gyorsulási versenyen – hisz míg előbbi 6 másodperc alatt éri el a százas tempót, utóbbinak csupán 4,3 szekundumra van szüksége ehhez.

A HPE650 azonban egészen 660 paripát csal ki a Tahoe szívéből egy hatalmas kompresszor és néhány lecserélt alkatrész segítségével – miközben 3 év garancia is jár hozzá. Ilyen teljesítménnyel pedig rögtön más a lány fekvése, hiába a 900 kilogrammos súlytöbblet. De, hogy mi történik, arról meséljen a következő videó:

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/