/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

A kézifék akadályozta meg egy autó ellopását – videó

2018. július 29. 08:30   |   Kőrössy Balázs
címkék:  

Úgy tűnik, Észak-Amerikában nem csak a kézi kapcsolású váltók, hanem a kézifékek is gondot okoznak az autótolvajoknak. Legalábbis az alábbi, fedélzeti kamerás felvételen egy szerencsétlenkedő bűnöző nehéz perceit követhetjük nyomon.

Ha valaki sikeres autótolvaj akar lenni manapság, többet kell értenie a számítógépekhez, mint a vezetéshez, viszont esetenként épp ez teszi a hagyományosabb autókat ellophatatlanná.

Az alábbi történet egy kanadai bűnöző szenvedéseit mutatja be, aki egy konditerem öltöző szekrényét törte fel, majd a tulajdonos minden cuccával megkereste annak autóját (egy Fordot), amit a meglévő kulccsal könnyű szerrel kinyitott. Eddig minden hibátlanul ment, ám a baj akkor kezdődött, mikor induláskor a kézifék megfogta az autót.

Mivel tettesünk nem ismerte az alapvető biztonsági felszerelés kézi működtetésének rejtelmeit, csak egyre jobban felhúzta a kart, így a hátsó kerekek egyre kevésbé forogtak, míg végül el is törte azt – így kioldhatatlanná téve a kéziféket.

Emberünk zavarodottságában az ablaktörlőt sem kapcsolta ki, és még annak ellenére sem sikerült elvinnie a járgányt, hogy valaki még meg is állt segíteni neki. Végül ott hagyta valahol, a rendőrség pedig megtalálta, majd a felvétel alapján beazonosította az elkövetőt is, akinek most bíróság előtt kell majd felelnie néhány kínos kérdésre…

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/