/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

A lángok martaléka lett egy tuningolt Lamborghini – videó

2017. február 27. 08:30   |   Kőrössy Balázs
címkék:  

Hogy tehetünk még érzékenyebbé egy amúgy is kihegyezett sportautót? Egy kis motortuninggal, ami persze nem mindig sül el jól. Például fényes nappal, mindenki szeme láttára ég porig kedvencünk, ahogy az történt egy Lamborghini Gallardóval Miamiban.

A kis helyre préselt nagy teljesítménynek megvan az a hátránya, hogy könnyen túlmelegszik. Az alábbi, Gallardo LP570-4 Superleggera például két turbófeltöltőt is kapott 5.2 literes V10-es szívómotorjára, amely azonban nem bírta a hatalmas túlterhelést, így lángra kapott a napfényes Miami belvárosában.

Az egyperces könnyfakasztó videón láthatjuk, ahogy a tűz eszi az olasz sportautót: a jobb hátsó abroncs épp kidurran, valamint a lángoló szárny is leesik a felvétel alatt. Az autót az Underground Racing csapata alakította át 1000 lóerőt kicsikarva az eredetileg 570 lovas szerkezetből, ám a megfelelő hűtés hiányában az túlhevült.

Végül épp a Lamborghinik ünnepén, a BullFest Miami 2017 rendezvényén érte utol a vég. Kár érte.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/