/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (1) |
| Több

A leggyorsabb lánctalpas – videó

2015. május 30. 08:30   |   Autoblog
címkék:  

Kijelenthetjük, hogy a Ripsaw EV2 minden idők egyik legkirályabb személyi közlekedési eszköze. Azért, mert eredetileg a katonaság számára készült, azonban végül civil használatra „osztották be”. Inkább tank, mint személyautó, ám azoknál jóval könnyebb és sokkal gyorsabb.

Az EV2-t a katonai eszközöket gyártó Howe and Howe Technology nevű vállalat fejlesztette ki. Gyors katonai lánctalpas járműnek szánták, azonban meglátták benne a lehetőséget és átalakították civil használatra. A maga nemében egyedülálló luxus szupertank korlátozott példányszámban készül majd, és egy-egy példány legyártása fél évet fog igénybe venni.

Az EV2-t 600 lóerős turbódízel motor hajtja és a videón látottak alapján nincs kétségünk afelől, hogy ez a világ leggyorsabb lánctalpas járműve. Ára jócskán meghaladja majd a 100 ezer dollárt, de mennyivel zseniálisabb dolog egy ilyennel közlekedni, mint mondjuk egy Lamborghinivel.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

egyember
2015-05-30 - 16:16

Megnézném az M1 autópályán.


*/