/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

A leggyorsabb széria SUV – videó

2014. augusztus 04. 14:00   |   Autoblog
címkék:  

Az idei Goodwoodi Sebességfesztiválon debütált új Range Rover Sport SVR 8 perc 14 másodperc alatt száguldott végig a Nürburgring Nordschleife szakaszán, a szériagyártású szabadidőautók mezőnyében új körrekordot állítva fel.

Minden idők leginkább teljesítmény centrikus Range Rover modellje, a Sport SVR 40 lóerővel izmosabb, mint a V8 Supercharged csúcskivitel. Utóbbi 5 literes kompresszoros aggregátja 510 lóerőt ad le, az SVR verzióé pedig 550 lovat mozgósít. A mérnökök azonban olyan futóművet szerkesztettek a nagyméretű SUV alá, amely a jelek szerint versenypályán is a helyzet magaslatán van.

A Jaguar Land Rover Special Vehicle Operations részlege által kifejlesztett Range Rover Sport SVR minden idők legsportosabb Range Rovere, ám komfortjából és kiemelkedő terepjáró képességéből mit sem veszített. A mászó fokozat vagy a 85 centiméteres gázlómélység például ennek a verziónak is a sajátja, mint a többi Range Rover modellnek.

A Range Rover Sport SVR jövőre jelenik meg a piacon.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/