/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

A legnagyobb M-es BMW a leggyorsabb is – videó

2017. október 29. 16:30   |   Kőrössy Balázs
címkék:  

Meglepő, de a 7-es sorozat hosszított tengelytávú változatának V12-es motorral szerelt példánya jelenleg a legjobban gyorsuló M modell a BMW népes palettáján. A monstrum ilyen könnyen tipor földbe például egy M3-ast.

Amíg nem kapjuk meg az új M5-öst, addig biztosan az M760Li marad a BMW legjobban katapultáló M modellje, ugyanis mindössze 3,7 másodpercre van szüksége ahhoz, hogy álló helyzetből elérje a 100 km/órás tempót, ahonnan egészen 304 km/óráig képes gyorsítani.

Ez nem csoda, hisz a modellben egy 6.6 literes duplaturbós V12-es benzintemető munkálkodik nem kevesebb, mint 600 lóerő és 800 Nm kíséretében. A nyolcfokozatú automataváltó az összes kerék felé továbbítja a bődületes teljesítményt, így szinte bármilyen útviszonyok között képes szempillantás alatt kilőni.

Hogy lássuk, mennyire is gyors a hatalmas limuzin, a Carwow szerzett mellé egy Competition Package csomaggal felszerelt új M3-ast (450 lóerő mellett kereken 4 másodperces százas sprintidő), majd álló helyzetből és 50 km/óráról is egymásnak eresztette a két erőgépet, az eredmény pedig letaglózó:

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/