/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

A Lexus visszatér Wakandába – videó

2022. október 05. 19:30   |   Autoblog
címkék:  

A világ legfejlettebb társadalmának vezetői a világ legfejlettebb prémiumautóival közlekednek: folytatódik a Fekete Párduc franchise és a Lexus sikeres kapcsolata.

Alig több mint egy hónap múlva második fejezetéhez ér a titokzatos technológiai szuperhatalom, a kíváncsi tekintetek elől rejtőző Wakanda sagája. Habár a folytatásnál nem lehet mindenki ott – a T’Challa királyt alakító Chadwick Boseman váratlan, tragikus halála olyannyira megrázta az alkotógárdát, hogy hosszú ideig az egész projekt veszélyben forgott –, az uralkodói udvar hivatalos járműbeszállítója, a Lexus nem csak visszatér, de vadonatúj szintre lépve veszi ki a részét az eseményekből.

Az eposz második része egy vadonatúj kor beköszöntéről szól. Nem is lehetett volna ennél találóbb a történetvezetés, hiszen miközben javában zajlott a forgatás, a Lexus maga is új korszakba lépett. A márka tavaly év végén ismertette ambiciózus villamosítási terveit, amelyek nyomán nem csak eleganciájában, de jövőbe mutató technológiai stratégiáját tekintve is a lehető legméltóbb társa Wakanda vezetőinek.

A forgatókönyvet persze nem írhatták újra, hogy a Lexus élő jövőjének helyet adjanak a filmben, a produkcióhoz kapcsolódó reklámfilmben azonban már a márkatörténet harmadik fejezetének hőse: a tisztán elektromos RZ 450e vállalt főszerepet. A szpotban a királyi udvar testőrségének vezetője, Okoye tábornok hivatali autójaként jelenik meg az RZ. A másfél perces filmben több arcát is megvillantja az autó és utasa egyaránt. A tábornok egyszerre elegáns és harcias, higgadt és szenvedélyes, tudós és katona, hazafi és világpolgár – autója pedig késlekedés nélkül alkalmazkodik hozzá. Kényelmes és visszafogott, de ha kell, kezes és dinamikus.

A Fekete Párduc 2. (Black Panther: Wakanda Forever) november 10-től látható a magyar filmszínházakban. Ez lesz a harmadik film, amelyben együttműködik a Marvel Univerzum és a Lexus: a Fekete Párduc 2018-as első epizódja után tavaly ilyenkor az Örökkévalók (Eternals) című hiperhős-filmben tűntek fel a japán prémiumautó-gyártó típusai.


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/