/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

A megelevenedett játékautó – videó

2017. november 01. 17:05   |   Autoblog
címkék:  

A távirányítós játékautók a 80-as években élték virágkorukat, amikor a Tamiya csak úgy ontotta a menő gépeket. Kínálatuk egyik legikonikusabb darabja pedig a Toyota Hilux Bruiser volt, melynek most megépítették az életnagyságú változatát. A rendkívül vonzó Hilux Bruiser az Arctic Trucks segítségével nyerte el robusztus külsejét. Sajnos sosem kerül gyártásba, pedig a vevők elkapkodnák.

A Toyota ezúttal is a kőkemény terepjárókat építő izlandi Arctic Truckhoz fordult segítségért, amikor kerékre állította a távirányítós Hilux életnagyságú változatát. Egy új Hilux Extra Cab kivitelt vett alapul, amely az Arctic Trucks AT35 konverziójának köszönhetően sokkal durvább lett. Felfüggesztését megemelték, kerékjáratait kiszélesítették, tengelyvégeire pedig 35 colos offroad gumikat szereltek.

Az igazán ütős részlet azonban a Funkee Fish által felvitt Diamond kék fóliázás, ami hűen visszaadja a 80-as évek hangulatát. Végső simításként a kabin mögé egy antennát is felállítottak. A pickup mozgatásáról egy 148 lóerős négyhengeres turbódízel motor gondoskodik.

A Hilux Bruiser megmarad egyedi tanulmánynak, sorozatgyártására nem lehet számítani. Az Egyesült Királyságban viszont számos rendezvényen feltűnik majd a következő hónapokban.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/