/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

A MINI Cooper SE Az olasz meló mintájára menekül – videó

2019. december 06. 13:30   |   Autoblog
címkék:  

A MINI első tisztán elektromos meghajtású modelljének piaci premierje előtt a brit prémiumgyártó újabb látványos kisvideóval harangozza be jövőbe mutató újdonságát. A „The E-talian Job – The Getaway Car” című alkotás egy gyors tempójú főhajtás az 1969-es moziklasszikus előtt.

P90378257_highRes_the-new-mini-electri

A kisvideót az észak-olaszországi Torinó városában forgatták, a MINI jellegzetes stílusában. Az alkotásban a MINI Cooper SE vezetője valósággal kimenekül az idegtépő belvárosi araszolásból és olyan keskeny mellékutcákat választ, amelyek egyenesen a legendás Lingotto csarnok tetejére vezetik, az épületről elnevezett negyed Via Nizza útján. A történelmi épületkomplexum egykor a Fiat legnagyobb létesítményeként üzemelt, a tetején egy körülbelül egy kilométer hosszú, kiépített versenypályával.

P90378255_highRes_the-new-mini-electri

A Lingotto csarnok ma többek között üzleteknek és hoteleknek ad otthont, a tetején elterülő versenypályát azonban az átépítés ellenére érintetlenül hagyták. A MINI Cooper SE itt idézi fel vörösre fényezett legendás elődje, a klasszikus Mini látványos köreit, amelyek az 1969-es moziklasszikusban, az eredeti „Az olasz meló” című filmben voltak láthatók.

P90378256_highRes_the-new-mini-electri

Az akciófilmben három klasszikus Mini Cooper játssza a főszerepet – a brit színész, Michael Caine mellett –, amelyek segítségével a szereplők egy látványos aranyrablást hajtanak végre. A tetőpont egy látványos autós üldözés Torino utcáin, amelynek egy jelenete a Lingotto csarnok tetején játszódik.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/