/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

A Nissan 370Z hómobil – videó

2018. február 06. 17:55   |   DG
címkék:  

A Chicagói Autókiállításra épült meg ez az elöl sí-, hátul lánctalpakat viselő Nissan 370Z Roadster, melyet 370Zki-re kereszteltek. A hátsókerék-hajtású, 332 lóerős speciális sportgéppel igen nagy élvezet a hóban csapatni. Sorozatgyártását persze nem tervezik, egyedi darab marad.

A 370Z Roadster komoly átalakításon ment keresztül, hogy ilyen könnyedén szelhesse a havat. Először is a komplett hajtásláncot kiszedték belőle, majd egyedi emelőkészletet terveztek hozzá, ami 7,5 centimétert ad hozzá a hasmagassághoz. Ezt követően új hátsó felfüggesztési pontokat alakítottak ki és egyedi távtartókat szereltek fel, hogy a 38 cm széles, 121 cm hosszú és 76 cm magas hátsó lánctalpakat a kerékagyakhoz rögzíthessék.

A gyári fékeket megtartották, de a fékcsöveket máshol vezették el és a kipufogórendszert is módosították. Az első felfüggesztést úgy építették át, hogy megfelelő mozgást engedjen a 142 cm hosszú és 30 cm széles sítalpaknak. A motornak és a váltóműnek egyedi felfogatási pontokat alakítottak ki, épségükről pedig alvázvédő lemez gondoskodik.


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/