/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

A porban driftelnek a Bugatti Veyron Grand Sport Vitessével – videó

2018. július 13. 08:30   |   Kőrössy Balázs
címkék:  

Nem erre találták ki a franciák pár éve még a világ leggyorsabb autója címének birtokosát, de ha az embernek elég vastag a pénztárcája akár azt is megteheti, hogy a réten forgatja meg többszáz millió forintot érő játékszerét.

Veyron. A modellnév, amely igazi mérce lett a sportautós szakmában, egy ikon, aminek legyőzésére pályázott minden gyártó, s akinek ilyen modellre futotta, az a felső tízezer közé tartozott.

Mára úgy tűnik, nem akkora szám egy ilyen 1000 lóerő feletti szupersportautót birtokolni, legalábbis az alábbi videó alapján, amiben egy Grand Sport Vitessét forgatnak meg a porban. Az autó gazdája valószínűleg nem szándékozik párszáz vagy ezer kilométerrel az órájában eltenni a drága játékszert, ő inkább kemény teszteknek veti alá a terepen, ahová egy jóérzésű tulaj sem vinné azt az autót, aminek csak a négy Michelin abroncsa nyolcmillió forintba kerül. Pláne nem a narancs-fekete rekorder kiadást. Persze nem ez az első és az utolsó alkalom sem, hogy egy méregdrága és ritka négykerekűt rendeltetésének nem megfelelően nyúzzanak.

Thomas Howarth (@horsepower_hunters) által megosztott bejegyzés,

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/