/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

A tökéletes autóhang utánzó – videó

2017. június 04. 08:30   |   Kőrössy Balázs
címkék:  

Ez az ausztrál srác aztán tisztában van a sportautók hangjaival. Daniel Jovanov még 2012-ben vált népszerűvé egy tehetségkutatóban, miután szinte bármilyen kipufogóként képes volt megszólalni. Most egy rendezvényen kérték fel minél több négykerekű utánzására.

Bizony, a hangutánzás is egy tehetség, s míg egyesek más személyekként képesek megszólalni, addig néhányak egészen más teremtményeket vagy gépeket képesek utánozni.

Itt van például Daniel Jovanov, aki 2012-ben az Australia’s Got Talent zsűrijét és közönségét nyűgözte le autós hangutánzásával. Bár egy ilyen műsorban ez kevés a végső győzelemhez, a srácot azóta is többször kérik fel például autós rendezvények házigazdájának, de a legtöbb megmozdulást magától is szívesen meglátogatja, ahol aztán nem egyszer rohanják le rajongók, hogy csak egy kicsit változzon Subaruvá, Mitsubishivé vagy épp Lamborghinivé.

Legutóbb a Nissan Skyline híres RB26-os blokkját is megszólaltatta, de Wankel elven vagy épp etanollal üzemelő egységeket is utánzott az egyre népesebb tömegnek. A white fülűeknek minden hangutánzást követően egy kis segítség is jár az igazi járműről. Ugye milyen nehéz megmondani csukott szemmel, hogy épp kit/mit hallgatunk?

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/