/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

A világ leggyorsabb kettes Golfja – videó

2020. augusztus 09. 12:40   |   Autoblog
címkék:  

Ez a majdnem gyári kinézetű kettes Golf szupersportkocsikat eszik reggelire és hipersportautókat fogyaszt ebédre. Turbómotorja ugyanis 1300 lóerős. A néhány héttel ezelőtti, németországi Race1000 eseményen a sleeper Golf mindenkit maga mögé utasítva, 340 km/órás sebességre gyorsított fel fél mérföldes távon. Ezzel pedig elnyerte a ’világ leggyorsabb kettes Golfja’ címet.

Kívülről semmi különös nem látszik a barna ferdehátún, mindössze a mélyre nyúló, elöl beépített hatalmas köztes hűtő és a szokásosnál jóval méretesebb kipufogóvég sejteti, hogy a gyárinál nagyobb ménes áll rendelkezésre. Nos, a gép elképesztő 1300 lóerős, ami a csekély saját tömeggel párosulva valódi föld-föld rakétát faragott belőle. A Golf képességeiről sokat elárul, hogy 9 másodperc körüli negyed mérföldes időre képes, 280 km/órás célvonali sebességgel, fél mérföldes (800 méteres) távon pedig 340 km/órára gyorsul fel, ami a tulajdonosa szerint világrekord. Nem semmi az sem, hogy 6,2 másodperc alatt felgyorsul 220 km/órára.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/