/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

A világ legnagyobb gyorsulási versenye – 6. rész – videó

2016. szeptember 25. 08:30   |   Kőrössy Balázs
címkék:  

Nagyon komoly mezőnyt állított össze az idei megmérettetésre a Motor Trend csapata. A már megszokott résztvevők mellett olyan újdonságok is a csapatba kerültek, mint a Honda NSX, a BMW M4 GTS, a Dodge Viper vagy épp a legújabb Nissan GT-R. De vajon ki nyer?

Már hatodjára hozza össze a Motor Trend magazin a világ legnagyobb gyorsulási versenyét, melyre idén is különleges résztvevőkkel készültek a srácok.

Itt van például az Audi új R8-asa, melyben egy 5.2 literes V10-es szívó benzinmotor dübörög 601 lóerővel. Vagy épp a sokadik alkalommal frissített Nissan GT-R, amely már 570 lóerőt képes leadni ikerturbós 3.8 literes V6-osából. De az Aston Martin V12 Vantage S, a BMW M4 GTS, a Chebrolet Camaro SS, a Dodge Viper ACR, a Ford Mustang Shelby 350R, a McLaren 570S, a Jaguar F-Type SVR, a Mercedes-AMG GT S egyaránt győzni jött, ahogy az Acura NSX és a Porsche Carrera S is.

A csata kimenetelét nem áruljuk el, de nem kis meglepetés született, ráadásul a győztes (10,6 másodperc) és az utolsó helyezett (12,4 mp) között is csupán 1,8 szekundum telt el.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/