/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

A világ legnagyobb gyorsulási versenye – 7. rész – videó

A Motor Trend magazin idén is összehozta a világ legnagyobb gyorsulási versenyét. A helyszín ezúttal egy katonai légitámaszpont volt, ahol 12 mérges sportkocsi feszült egymásnak. Vajon melyik nyer?

Immáron hetedik alkalommal rendezi meg a míves amerikai magazin a nemes egyszerűséggel World’s Greatest Drag Race, azaz a Világ Legnagyobb Gyorsulási Versenye elnevezésű megmérettetést, ahol az aktuális év legjobbjait mérik össze egy négyszáz méteres sprintfutamon.

Míg tavaly a 13 résztvevőből az Audi R8 V10 Plus került ki győztesen, addig idén olyan keményfiúk feszültek egymásnak, mint a Lexus LC500, Alfa Romeo Giulia Quadrifoglio, Aston Martin DB11, Mercedes Benz AMG GT R, McLaren 570GT, Ferrari 488 GTB, Porsche 911 Turbo S, Nissan GT-R Nismo, Chevrolet Camaro ZL1 1LE, Porsche 718 Cayman S, Chevrolet Corvette Grand Sport, illetve az utolsóként bepottyanó Tesla Model S P100D.

Annyit elárulunk, hogy az egyik résztvevő legyőzi az Audi R8 tavalyi 10,6 másodperces idejét, de hogy ki az, a következő videóból derül csak ki:

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/