/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

A világ legszűkebb parkolása – videó

2015. november 17. 10:30   |   Autoblog
címkék:  

A brit kaszkadőr, Alastair Moffatt megdöntötte a „párhuzamos parkolás hátramenetben” világrekordját, amikor klasszikus Mini Cooperét úgy parkolta be két autó közé, hogy összesen csak 34 centiméter hely maradt. Ez 1 centiméterrel kevesebb, mint a 2012 óta fennálló rekord volt.

Alastair tolatva indult neki a rekordkísérletnek, vett egy úgynevezett J fordulót, majd kézifékkel betette a Minit a két másik parkoló autó közé. Miután végzett, lemérték a három jármű közötti távolságokat, és kiderült, elöl-hátul összesen 34 centiméter maradt. Ez 1 centiméterrel kevesebb, mint Ronny Wechselberger 2012 júniusában beállított rekordja. Az új Guinness rekordot a helyszínen megerősítették.

Alastair Moffattnak amúgy ez már nem az első rekordja, a legszűkebb párhuzamos parkolás is az ő nevéhez fűződik, miután FIAT 500C-jét egy autójánál mindössze 7,5 centiméterrel nagyobb helyre szúrta be idén januárban.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/