/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

AK-47 a golyóálló Merci ellen – videó

2014. november 16. 08:30   |   Kőrössy Balázs
címkék:  

Hogy bebizonyítsa termékeinek kiváló minőségét, a Texas Armoring Corporation elnök-vezérigazgatója maga szállt be abba a Mercedes GL-osztályba, amit megsoroztak egy fél tár AK-47-es gépkarabéllyal.

Mi magyarok talán kevésbé érezzük magunkat fenyegetve, de vannak a Földön olyan helyek, ahol bizony nem ajánlatos megfelelő védelem nélkül kimerészkedni az utcára. No meg aztán akadnak olyan nagy fejesek is, akiket nem mindenki szeret tevékenységükért – legyen az a konkurencia, a felháborodott nép, vagy bármilyen radikálisabb ellenzéki tömörülés.

Az ő biztonságuk biztosításának érdekében alakult meg többek között a Texas Armoring Corporation (TAC), amely vállalat a járműves személyvédelmet tűzte ki fő céljául. Márpedig az emberek csak akkor fognak egy ilyen céget választani, ha tudják, hogy megbízhatóak termékei.

Ennek bizonyításaképp vállalta a TAC vezérigazgatója, Trent Kimball, hogy szétlöveti magát egy kellően biztosított Mercedes-Benz volánja mögött. A mutatvány persze sikerült, de jó kérdés, hogyan tudna továbbhaladni az átláthatatlan szélvédővel a Merci sofőrje, illetve mi történne, ha több lövés is ugyanott csapódna be és gyengítené a védelmet.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/