/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Akiknek a piros nem tilos – videó

2016. december 31. 08:30   |   Kőrössy Balázs
címkék:  

Hiába csinál a legtöbb kereszteződésben felvételt a kamera a szabálytalankodókról, vannak, akiket csak a baleset állít meg. Az alábbi válogatás Florida állam törvénysértőiről készült, akiknek semmit nem számít az akár másodpercek óta pirosan világító közlekedési lámpa.

Úgy tűnik, nem elég magasak a büntetési tételek az amerikai Florida államban egy piroson történő áthajtás esetén, ugyanis idén több tucat baleset történt csak ezen szabálytalanság elkövetése miatt. Míg a helyszínen lefülelt szabályszegő 125 dollárral szegényedik és 3 büntetőponttal gazdagodik, addig a kamerával rögzített esetekben 158 dollár a befizetendő bírság – 0 pont mellett. Persze, ha balesetet okoz a szabálytalankodó, akkor jócskán megugranak a tételek, mégis, az alábbi válogatást elnézve sokakat hidegen hagynak ezek a dolgok. A legrosszabb az egészben, hogy ezzel mások életét kockáztatják.


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/