/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Állati az új Renault Mégane rallycross verziója – videó

2018. március 31. 16:30   |   Kőrössy Balázs
címkék:  

A Prodrive egy különlegesen felkészített Renault Mégane RS-szel vág neki az FIA Rallycross Világbajnokságának Guerlain Chicherittel a fedélzeten, aki már ki is próbálta legújabb játékszerét. Ez sült ki belőle.

Guerlain Chicherit azzal írta bele magát az autós történelemkönyvekbe, hogy hátraszaltózva ugratott egy MINI ALL4 Racinggel még több mint öt éve, most azonban új fába vágja fejszéjét.

Egy raliautóvá alakított Renault Mégane RS RX-szel indul az idei FIA Rallycross Világbajnokságon, amelyet nem más, mint a technikai sportokban igen jártas Prodrive alakított munkára alkalmassá. Bár a végső kinézetet egyelőre homály – pontosabban terepmintás matricázás – fedi, az első, Silverstone-ban megejtett tesztről készült néhány hasznos felvétel, melyet a Facebookon tett közzé a csapat.

A pilótának és autójának egyébként olyan mezőnyben kell majd helytállnia, mint a Volkswagen Polo R-et terelgető Petter Solberg, az Audi S1-essel rajthoz álló Mattias Ekström vagy a WRC királya, Sebastian Löeb kormányzása alatt teljesítő Peugeot 208.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/