/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Annyira imádja a Nürburgringet, hogy 18 ezer kilométert vezetett miatta – videó

2016. október 09. 08:30   |   Kőrössy Balázs
címkék:  

Mindezt ráadásul egy 110 köbcentis Honda SuperCub kormánya mögött tette meg egy dél-koreai férfi. Miután átutazta Ázsiát és Európát, még egy kört meg is tett a híres aszfaltcsíkon kedvenc kétkerekűjével.

Vajon mekkora elhivatottság kell ahhoz, hogy az ember átutazzon két kontinenst 20 kilométernyi szórakozásért? Az esetben nem túl nagy, ha maga az út is felér egy kellemes kalanddal.

Lee egészen Dél-Koreából robogózott – 18 000 kilométeren át – Németország közepéig, hogy egy körre elvigye rajta 8 lóerős kedvencét, majd egy újabb körre beüljön egy profi sofőr profin felkészített Seat Leon Cupra autójába és végig izgulhassa a több mint húsz kilométeres kanyargást.

A fiú ráadásul türelmesen kivárta a pályanap végét, hogy senkit ne zavarjon kétkerekű járgányával. Bár ez már igazán semmiség a három hónapig tartó úthoz képest, mely nem kevés viszontagságot rejtett – elég csak a 150 kilométerenként kiürülő tankra gondolni.

Ám Lee nem tántorodott el a robogástól, most azt tervezi, hogy egész Európát bejárja hű társával.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/