/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Aranyos meglepetés várta a nyitva hagyott autó tulaját Ausztráliában – videó

2019. március 22. 12:30   |   Kőrössy Balázs
címkék:  

Tudjuk, milyen bosszantó, ha a nyitva felejtett autóba egy légy vagy más rovar berepül, de ez meg sem közelíti azt, ami egy ausztrál férfira várt, miután felelőtlenül nyitva felejtette autóját. Egy koala hűsölt a hátsó ülésen.

Egy ausztrál borász kiment a szőlőmezőre ellenőrizni a töveket, ám felelőtlenségében nyitva hagyta autója ajtaját, így visszaérkezésekor egy koala fogadta őt a hátsó ülésen.

A The Advertiser szerint Tim Whitrow csak rövid időre hagyta el járművét, ám ez elég volt a puha jószágnak, hogy pihenésre leljen benne. A koalák egyébként életük nagyjából 80%-át alvással, a maradék 20% nagyobb részét pedig (eukaliptusz) evéssel töltik, így általában nincs idejük efféle csínyekre, a férfi által készített videó tanúsága szerint azonban ez a példány inkább felfedező üzemmódban volt épp ezen a napon. Hiába próbálták bárhogy kitessékelni, csak ide-oda mászott az autóban, még a felkínált víz sem izgatta nagyon. Mielőtt kimászott volna, még összekarmolta a műszerfalat, végül azonban jobbnak látta a legközelebbi fán folytatni napi tevékenységét.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/