/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Arnold Schwarzenegger Zeuszként tűnik fel a BMW új reklámjában – videó

2022. február 12. 14:30   |   Autoblog
címkék:  

Magyar idő szerint február 14-én, hétfő hajnalban rendezik meg Los Angelesben a 2022-es Super Bowl-t, amelyre a BMW egy merőben új, egyperces reklámfilmet álmodott meg.

Az alkotás négykerekű főszereplője a BMW iX, amely az Egyesült Államokban egy hónap múlva ünnepli piaci premierjét. A BMW új reklámfilmjében a hollywoodi legenda, Arnold Schwarzenegger és az Oscar-díjra jelölt Salma Hayek Pinault brillírozik, a rendezői feladatokat pedig az Oscar-díjra kétszer is jelölt Bryan Buckley vállalta el. Az egyperces reklámspot a Super Bowl első negyedének harmadik reklámszünetében kerül adásba.

A BMW új reklámfilmjében Arnold Schwarzenegger Zeuszt, a görög mitológia főistenét, Salma Hayek Pinault pedig a feleségét, Hérát alakítja, akik az Olümposzról nyugdíjba vonulva a kaliforniai Palm Springs-ben élik csendes életüket. A nyugdíjas évek monotonitása azonban hamar megviseli Zeuszt, akit frusztrálnak a földi élet elektronikai küzdelmei és a halandó szomszédok olyan folyamatos kérései, mint hogy földöntúli adottságait latba vetve töltse fel elektromos golfkocsijukat és sövénynyírójukat.

Héra eközben teljesen beilleszkedett a földi társadalomba, ahol jól érzi magát nyugdíjas éveiben. Hogy Zeusz szemébe ismét csillogást és őszinte rajongást csaljon, Héra megajándékozza férjét egy tisztán elektromos meghajtású BMW iX modellel, amely az istenek királyát azonnal izgalomba hozza. Az egyperces alkotás Eddy Grant „Electric Avenue” című slágerével zárul, amint a boldog pár az új BMW iX modellben élvezi a gondtalanságot, miközben Zeusz az összes előttük álló forgalmi lámpát zöldre váltja.

„A humor abban gyökerezik, hogy a villámok istene, aki állítólag elpusztíthatatlan, napról napra kénytelen megküzdeni a hétköznapok elektronikai berendezéseivel” – mesélte a Zeuszt megformáló Arnold Schwarzenegger. „Zeusz csak akkor válik eggyé az elektromosság hatalmas erejével, amikor zseniális felesége megajándékozza őt a teljesen elektromos BMW iX modellel, és így teljesen megfiatalodik” – fogalmazott.

A reklámspot alapötletét és részleteit a BMW első számú tengerentúli kreatív ügynöksége, a Goodby Silverstein & Partners dolgozta ki, akik rendezőnek azt a Bryan Buckley-t kérték fel, akit munkássága okán már kétszer is jelöltek Oscar-díjra és aki a Super Bowl reklámszüneteibe már több mint 65 reklámot készített. Salma Hayek Pinault számára a BMW új reklámfilmje az első, amelyben feltűnik a Super Bowl reklámszünetében, egyúttal az első olyan országos méretű reklám, amelyben Arnold Schwarzenegger oldalán szerepel.

„Ez az első Super Bowl reklámom – és az első alkalom, hogy görög istennőt játszhatok” – mesélte Salma Hayek Pinault. „Egy házasságban az anyagi döntések hetvenöt százalékát a nők hozzák meg, ebben a reklámban pedig a nő az, aki az ideális autó kiválasztásával visszaadja férjének az életkedvet. Az alkotás természetesen szórakoztató, de azért van valóságalapja” – mondta a színésznő.

A bajor prémiumgyártó a következő hónapban a BMW iX mellett a BMW i4 értékesítését is megkezdi az Egyesült Államokban, amellyel újabb fontos lépést tesz 2030-ra kitűzött azon célja felé, hogy globális tekintetben minden második új autóját tisztán elektromos meghajtással értékesítse.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/