/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Aston Martin DBX vagy Bentley Flying Spur a jobb sprinter – videó

2022. augusztus 05. 14:30   |   Kőrössy Balázs
címkék:  

Két brit luxus sportautó feszül egymásnak a kifutópályán. Vajon az Aston Martin vagy a Bentley legerősebb négyajtósa a gyorsabb? Előbbi igazából ötajtós, de a lényeg, hogy egy Mercedes V8-as hajtja, utóbbi, amely ugyan nehezebb, a Volkswagen W12-eséből merít erőt.

Nem mindennapi modelleket eresztett egymásnak a carwow csapata: az Aston Martin DBX 707 egy borzasztóan erős luxusterepjáró az orrába épített 4.0 literes Mercedes-AMG V8-asnak köszönhetően. A német motor 707 lóerőt és 900 Nm csúcsnyomatékot képes leadni, ami játszi könnyedséggel mozgatja a 2245 kilós SUV-t.

A Bentley Flying Spur ugyan egy hatalmas limuzinnak tűnik, ám akkor sem ijed meg, ha egy gyorsulási versenyen kell bizonyítania. Ebben a modellben ugyanis egy 6.0 literes W12-es aggregát teljesít nem kevesebb, mint 635 lóerőt és az Astonéval megegyező 900 Nm-es maximális forgatónyomatékot. Ugyan áramvonalasabb, de 2437 kilójával majd’ két mázsával nehezebb honfitársánál. Mindkét autóban megtalálható az összkerékhajtás, a rajtautomatika és a duplakuplungos automataváltó, hogy az esélyeket ne ezek rontsák egyik oldalon se.

Egész szoros küzdelem születik az állórajtos, majd repülőrajtos gyorsulásokból, végül a fékverseny dönti el, melyik modell teljesíti sikeresebben a kihívásokat.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/