/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Átformált pár autót a megvadult elefánt – videó

2015. január 16. 08:30   |   Kőrössy Balázs
címkék:  

Talán néhányan emlékszünk még a Peugeot 206 reklámjára, ahol az indiai tulajdonos egy elefánt segítségét is igénybe vette divatjamúlt autója átalakításához. Az alábbi videó szereplőinek viszont nem volt választási lehetősége, mit szeretnének.

Egy nőstény elefánt kezdett kisebb ámokfutásba a Thaiföldön található Khao Yai Nemzeti Parkban múlt vasárnap, amikor is előbb az autósok útját elállta, majd egyik-másik gépjármű motorháztetejét, illetve komplett elejét meg is ápolta hátsó fertályával.

Persze a tonnás állat alatt aligha maradt épen alkatrész, azt viszont nem tudni, miért nem kezdtek tolatni, vagy valahogy megpróbálni megakadályozni a károkozást az autókban ülő sofőrök – valószínűleg teljesen lefagytak az átélt izgalom közben.

Így viszont az ormányos jót játszott egy Mercedes-Benz, valamint egy Toyota elejével. Egyébként a gondozók szerint az állat valószínűleg a párzási időszak miatt vált a kelleténél kissé aktívabbá.

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=fVHj8ICOA0s

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/