/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Audi SQ7 kötélhúzó versenye a Jeep Cherokee ellen – videó

2017. október 17. 16:30   |   Kőrössy Balázs
címkék:  

Bár az autós kötélhúzó versenyeken a nyers erőnél sokkal többet jelent a tapadás, érdemes megnézni, mire megy egy 435 lóerős V8-as dízel Audi SQ7 az öreg Jeep Grand Cherokee-vel szemben egy rögtönzött erőfitogtatás alkalmával.

A temérdek ismeretlen tényező birtokában nehéz kitalálni, ki fogja nyerni az Audi és a Jeep erőversenyét, de már csak a látványért is érdemes kattintani a lejátszás gombra.

Általában az erő az utolsó, ami győzelemre segíti az autós kötélhúzó verseny résztvevőit, ennél ugyanis sokkal többet számít a tapadás, amely a megfelelő tömeg és az abroncsok együtteséből következik, de a nyomaték sem elhanyagolható.

Egész addig, amíg a féken állt, volt esélye a Jeepnek, ám amint megpróbálta elhúzni a nehezebb SQ7-est, hirtelen fordult a kocka és a megmozdított tömeget már könnyen húzta az utca végéig a 435 lóerős, 900 Nm-es 4.0 literes V8-as dízellel szerelt Audi.


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/