/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Az Audi RS 3 a Nürburgring leggyorsabb kompakt autója – videó

2021. augusztus 03. 17:10   |   Autoblog
címkék:  

Még júniusban, az új Audi RS 3 Sedan hivatalos bemutatkozása előtt rekordidőt autóztak vele a Nürburgring Nordschleife szakaszán. A 400 lóerős kompakt limuzinnal 4,64 másodperccel javították meg a kategória körrekordját, ami mostantól 7 perc 40,748 másodperc.

Az Audi RS 3 Sedan a Zöld Pokol új kompakt királya, amin nincs mit csodálkozni. 2,5 literes öthengeres turbómotorja 400 lóerős, s a széria quattro négykerék-hajtással 3,8 másodperc alatt sprintel százra. A végsebessége 290 km/óra is lehet. Ennél jobb értékeket egyetlen másik sportos kompakt modell sem tud felmutatni.

A körrekorder RS 3 teljesen gyári állapotú volt, quattro hajtással, a hátsó kerekek közötti új nyomatékszabályzó rendszerrel (torque splitter), és az új RS Performance vezetési üzemmóddal, amely kifejezetten versenypályás futóműhangolást hív elő. Az Audi emellett az extraként rendelhető Pirelli P Zero Trofeo R fél-slick gumikon futott és karbon-kerámia fékrendszerrel volt szerelve.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/