/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Az élete árán is meg akarta állítani az autótolvajt – videó

2017. szeptember 08. 08:30   |   Kőrössy Balázs
címkék:  

Egy autósbolt tulajdonosa arra lett figyelmes, hogy egy javításra váró, kulcsával együtt nyitva felejtett Dodge pickupba egyszer csak bepattan egy idegen, így sprintelni kezdett. Még épp be tudott nyúlni hozzá az ablakon, de már késő volt, vele együtt elindult a kocsi.

Saját bőrén tapasztalta meg egy Tennessee állambeli autósbolt tulajdonosa, hogy a bűnüldözés veszélyes dolog, ugyanis megrepedt medencecsonttal és több zúzódással az úton fekve nézte, ahogy egy tolvaj elkötötte az üzlet előtt korábban nyitva hagyott Dodge pickupot.

Az autó ráadásul egy ügyfélé volt, aki javításra adta le kedvencét. Szerencse a szerencsétlenségben, hogy a férfi lánya is ott volt, így tudott segítséget hívni édesapjához, valamint a hatóságokat is értesítette a rablásról, akik később elkapták a fiatal elkövetőt. Ő testi sértéssel egybekötött rablás miatt áll bíróság elé, ráadásul korábban már bevonták vezetői engedélyét is, így emiatt is felelnie kell. A több biztonsági kamerával is rögzített eset itt tekinthető meg:

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/