/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Az ellopott autó gázolta el a tolvajt – videó

2018. november 25. 08:30   |   Kőrössy Balázs
címkék:  

Valószínűleg rabtársainak sem meri majd elmesélni, hogy miért ültették le azt az amerikai autótolvajt, akit végül az általa meglovasított autó ütött el menekülés közben úgy, hogy még a lába is eltört.

Temérdek olyan sztori van már Amerikából, melyekben tehetségtelen vagy épp szerencsétlen autótolvajok buktak le. Nem egyszer jelentett problémát a kézi kapcsolású váltó megléte, de a kézifék kioldása sem mindig ment az alkalmi bűnözőknek, így a legtöbbször ott érte őket a vég, ahol meg is próbálták elkezdeni a dolgot.

Nem úgy legutóbb, amikor egy 1998-as Honda Accordot meglovasító 31 éves férfit ütötte el az autó, mellyel a rendőrök elől menekült perceken át. A történet ott kezdődött, amikor este 11 óra körül a gyanúsított feltörte a japán járművet, majd míg beindította, észrevette őt egy rendőr. Erre a férfi a gázra lépett, így kezdetét vette az üldözés, melybe egyre több üldöző járőr kapcsolódott be. Egy ponton még tüskéket is bevetettek, de az elkövető így is tovább menekült. Végül, csupán körülbelül 15 perccel a lopást követően körülvették, mire ő a mozgó járműből kiugorva próbált meg elszaladni, ám a kéziféket elfelejtette behúzni, így a guruló Accord préselte neki egy házfalnak, ezzel elkapva őt.

A férfit törött lábbal, őrizetben vitték kórházba, ami után majd bíróság előtt kell felelnie lopásért (ugyanis temérdek használati cikket találtak a kocsiban bezacskózva), jogtalan autóhasználatért, veszélyes vezetésért, a rendőrségi parancs figyelmen kívül hagyásáért és köztulajdon rongálásáért.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/