/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Az oroszok még tankkal is tudnak driftelni – videó

2017. március 12. 16:30   |   Kőrössy Balázs
címkék:  

Aki szereti Ken Block driftelős videóit, annak az alábbi filmecske annyira fog tetszeni, hogy legalább kétszer megnézi egymás után. Az orosz katonák ugyanis egy 46 tonnás T-80-as tankkal haladnak „kilinccsel” előre szikrázások közepette. Ez aztán a művészet!

Ha Oroszország közlekedéskultúrája jön szóba, általában a verekedések, a felesleges ütközések és egyéb szabálytanal, erkölcstelen megmozdulások jutnak eszünkbe, de vannak bizarr módon vicces felvételek is, mint az alábbi, katonák által rögzített eset.

Ezen egy harmadik generációs T-80-as tank látható, ahogy 46 tonnás tömege ellenére keresztben csúszva, szikrákat hányva érkezik meg a nézelődők mellé. Nem mindennapi egy 9,7 méter hosszú, 2,3 méter magas fémdarabot így közlekedni látni. A monstrum mozgatásáról egy 614 lóerős dízelmotor gondoskodik, ami egy lóerőre közel 75 kilogramm tömeget jelent – mintha egy Opel Astrát egy alig több mint 16 lóerős aggregátnak kéne meglódítania, persze az biztos nem menne ilyen kecsesen keresztbe…

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/