/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (6) |
| Több

Azonnal megkapja jutalmát a paraszt Mercedes-sofőr – videó

2018. november 18. 08:30   |   Kőrössy Balázs
címkék:  

Több olyan életveszélyes okból kifolyólag sem vezetnénk Oroszországban, amiket egy napig lehetne részletezni, azonban az esetek kis hányadában nyerik el méltó büntetésüket az ilyen sofőrök. Legutóbb egy busz elé vágó Mercedes ML terepjárót viszont utolért a karma.

Sokszor feleslegesen vakmerően közlekednek az Oroszok, ami nem mindig végződik úgy, ahogy elsőre tervezik. Egy fekete Mercedes ML terepjáróval pofátlankodó sofőr is megízlelhette a bukás keserűségét Moszkvában, miután a saját sávjában szabályosan haladó busz elé rántotta a kormányt az utolsó pillanatban, hogy lekanyarodhasson a főútról.

Ezt követően azonban sikerült eltalálnia a járdán keresztülhaladva a zebra előtti villanyoszlopot pont úgy, hogy a jobb első kerék és az oldalelem közé szoruljon az be. Az már csak szimpla szerencse, hogy nem tartózkodott járókelő arrafelé, mert csúnyább véget is érhetett volna a történet – így csak magának okozott bajt a pimasz Mercis.


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Csuka
2018-11-18 - 09:41

Tiltakozom a paraszt kifejezés leértékelése miatt. A magyar paraszt – őseim is – rengeteget tett és sokat szenvedett. Ne legyen ez szitokszó, használata nem eléggé művelt ebben a környezetben!

jako
2018-11-18 - 09:46

Csuka!
itt nem a dolgos kétkezi parasztemberről beszélnek, aki reggeltő-estig dolgozott, itt a viselkedni nem tudó paraszt a mercédeszesre jellemező, meg még sok emberre

zavodnyik györgy
2018-11-18 - 09:53

A parasz egy nagyon sokat dolgozó tisztességes ember! Miért nem lehet használni a nagyképű,bunkót!

renitencs
2018-11-18 - 12:02

Egyetértek! Ne sértsük meg a őket azzal, hogy parasztnak nevezzük a TAHÓt!

Jóska
2018-11-18 - 12:09

Sajnos a cikkek nem mindig tanult emberek szüleményei. Anno, lehet hogy a földműves emberek között több volt a műveletlen. Na de általánosítani és egy kalap alá venni, és a foglalkozás nevével illetni őket? Na ez a bunkóság!


*/