/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Balesetet szenvedett és kigyulladt egy Tesla Moszkvában – videó

2019. augusztus 14. 14:10   |   Autoblog
címkék:  

Szerencsére senki sem szenvedett komoly sérülést, amikor a minap Moszkvában egy Tesla Model 3 belerohant egy álló teherautóba az autópályán, majd gyakorlatilag felrobbant. A kocsi önvezető módban közlekedett, mégsem érzékelte az akadályt.

Alexei Tretyakov bekapcsolt autopilottal hajtott az autópályán, de sem ő, sem pedig az önvezető rendszer nem vette észre az út szélén veszteglő autószállítót, amibe belerohant. Az egyébként példás törésbiztonsággal bíró Tesla Model 3 mintegy 100 km/órás sebességgel belecsapódott a teherautóba, majd röviddel ezután kigyulladt. Két kisebb robbanást lehetett hallani, s a kocsit teljesen beterítették a lángok – ezt szintén láthatjuk a videón. Az autóban hárman ültek, Tretyakov a lábát törte, két gyermeke pedig kisebb zúzódásokkal vészelte át a karambolt. Még azelőtt kiszálltak a kocsiból, hogy az lángba borult volna.

Az esetet vizsgálják a hatóságok, ami egy újabb fiaskó a Tesla Autopilot rendszerének történetében. Előfordult már néhányszor, hogy az önvezető rendszer nem működött rendesen, illetve következetesen, és sajnos halálesetekre is volt példa az Egyesült Államokban.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/