/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Bambuszt vág és léggömböt durrant a BMW M2 – videó

2018. augusztus 14. 11:35   |   Autoblog
címkék:  

A BMW legújabb digitális kampányának főszereplője szokatlanul látványos eszközökkel állította be kettős rekordját: egy égetően erős lézer és egy precíziós penge párosának segítségével. A BMW M2 Competition lélegzetelállító rekordvideói a BMW és a BMW M divízió közösségimédia-oldalain népszerűsítik a nagyteljesítményű kompakt sportoló kvalitásait.

P90317981-highRes

A BMW M2 Competition a rekordok megdöntésére született. Hogy igazolja ezen ígéretét, a kétajtós sportautó a legkiválóbb emberek által felállított világrekordokból merített ihletet, olyanokból, amelyek ráadásul első ránézésre összeegyeztethetetlenek egy gépkocsi kvalitásaival: pengével átvágni egy perc alatt több mint 87 darab bambuszköteget, illetve lézerrel kidurrantani 60 másodperc alatt 63-nál több léggömböt.

A látványos kihívások leküzdésére a müncheni vállalatcsoport egy érintőlegesen átalakított BMW M2 Competition modellt gurított be egy, a Dél-afrikai Köztársaság fővárosában felépített filmstúdióba. A rekordkísérlet főszereplőjének hajtáslánc- és futómű-technológiája mindenben megegyezett a sorozatgyártásban kínált BMW M2 Competition modellekével, csupán a kettős rekord érdekében előre egy égetően erős lézert, míg hátulra egy precíziós pengét szereltek fel.

P90317983-highRes

A bambuszkötegeket félkörívekben, a héliummal töltött léggömböket pedig sorokba rendezve állították egymás mellé, hogy a pilóta az előbbiek félbe vágását pontos csúsztatásokkal, utóbbiak kidurrantását pedig haladás közben abszolválhassa. A sorba rendezett léggömbök egymásutánjából kiolvasható az M betű.

A BMW M2 Competition megdöntötte mindkét korábbi rekordot: néhány próbálkozás után 117 bambuszköteget vágott ketté és 79 léggömböt durrantott szét – mindkettőt pontosan 1 perc alatt.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/