Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Berobban az utcai autók közé a Ferrari és a Lamborghini – videó

2016. január 11. 08:30   |   Kőrössy Balázs
címkék:  

Akár Mike Tyson a hobbi ökölvívók edzésén, úgy mutat a sok tuningautó között az ércesen hörgő Lamborghini Aventador és a hófehér Ferrari 458 Speciale. Talán épp a polgárpukkasztás volt a tulajok célja, mindenesetre a közönség vevő volt a ritkaságokra.

Szép dolog tud lenni egy Subaru Impreza WRX STI teleaggatva különféle kiegészítőkkel, nagyobb felnikkel, belső bőrözéssel és néhány extra lóval. Általában az ilyen kocsik az autós meetingek sztárjai a sok Honda Civic és E36 3-as BMW között, azonban a „mindig van egy nagyobb hal” tipikus közhely az autós világra is érvényes.

Ilyen nagyhal a Lamborghini V12-es szívó benzinmotorral szerelt Aventadora vagy épp a Ferrari V8-assal ellátott 458 Specialéja. Ezek a vérbeli sportkocsik egy parkolóházas autóstalálkozó nyugodt állóvizét zavarták fel már puszta megjelenésükkel, aztán a közönség egymáson felbuzdulva kezdett kamerázni és skandálni, hogy tapossanak már egy kicsit a delikvensek gázpedáljára a vezetők.

Elő is jött a szokásos lángcsóva effektus és a sportmotorok utánozhatatlan hangja, de ahogy megérkeztek, olyan gyorsan hagyták el a helyszínt az olasz csodavasak. Utánuk viszont már jó kérdés, melyik jelenlévő tuningverda tudta kielégíteni az érthető okokból felhergelt közönséget.


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Még nem érkezett hozzászólás.