/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Beültették Ken Block mellé és egy kamerát adtak a kezébe – videó

2015. december 05. 16:30   |   Kőrössy Balázs
címkék:  

Egy szerencsés amerikai srác beülhetett pár körre a gymkhanakirály mellé, hogy megtapasztalhassa, mit jelent élvezkedve félni. Féktelen driftelés helyett most azonban a száguldáson volt a hangsúly. Vajon hogy viselte mindezt a páciens?

Ken Block neve eggyé vált az általa népszerűvé tett gymkhanáéval, pedig az autóversenyző eredetileg a rali világában próbált szerencsét több-kevesebb sikerrel, majd nemrég áttért a nemzetközi RallyCross világába, amely javarészt épített aszfaltpályákon való körkörös száguldozásról szól több száz lóerős gépekkel, esetenként csúnya törésekkel vegyülve.

Ha mindehhez hozzá vesszük, hogy a sportágban a földkerekség legjobban sprintelő négykerekűi vannak a két másodperc alatti 0-100 km/órás gyorsulással, illetve néhány kisebb bukkanó és rámpa, valamint kézifékes kanyar is helyet kap a versenyek során, akkor már nagyjából el tudjuk képzelni, miféle show-műsor mehet végbe a rendezvényeken.

Az efféle csörtetésből kapott némi ízelítőt a Youtube-on csak ThatDudeinBlue néven regisztrált amerikai srác, akit a pilóta kellőképp megautóztatott egy las vegasi pályán. Hogy mennyire viselte a brutális gyorsulási erőket az az általa is felvett videóból kiderül.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/