/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Bizarr balesetet okozott egy BMW i8-as vezetője – videó

2017. március 05. 16:30   |   Kőrössy Balázs
címkék:  

Kissé nehéz megérteni, hogyan történhetett egy háromsávosról kétsávosra szűkülő autópályán az a baleset melyet egy fedélzeti kamera rögzített egy Mercedes C-osztály és egy BMW i8 között, akiket senki sem zavart az incidens pillanatában.

Több megnézést követően is nehéz érteni, hogyan ütközött neki egy BMW i8 annak a Mercedes C-osztály hátuljának, amely szabályosan haladt egy kétsávosra szűkített autópálya bal oldalán.

A Thaiföldön történt esetet egy mögöttük haladó autó fedélzeti kamerája rögzítette, s csupán csak annyi látszik, hogy a bajor szuperhibrid elkezd átsodródni a Mercedes által foglalt sávba, majd 1-2 másodperccel az ütközés előtt fékezésbe kezd, de már hiába. A megtorpedózott Mercedes és a BMW is lelassít ezek után, így legalább senkinek nem esett baja, bár egy kellemetlen beszélgetés és a trailerre várás biztosan kijutott a zöld sportautó sofőrjének.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/