Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Brutális autósüldözés végződött durván Amerikában – videó

2019. május 03. 08:30   |   Kőrössy Balázs
címkék:  

Egy 22 éves, fegyveres autótolvajt üldöztek a floridai rendőrök múlt vasárnap, miután az egy lopott Ford pickuppal nem állt meg egy ellenőrzésnél. A több mint 20 perces felvétel a bűnöző kétségbeesett menekülését és csúnya balesetét is bemutatja.

Nem csak ellopott egy autót, de menekülés közben még a rendőrökre is lőtt egy 22 éves amerikai férfi. Még múlt vasárnap, helyi idő szerint 9:30-kor kezdték üldözni egy 2007-es fekete Ford pickuppal menekülő gyanúsítottat a floridai Citrus megyében, ám percekig csak követték, nem mertek közbeavatkozni – hisz mások élete is veszélyben forgott.

Egyszer, az első videón 10 perc 20 másodpercnél majdnem sikerült megállítani egy kiforgató manőverrel, ám itt még megúszta. A bűnöző a menekülés során a hátsó ablakon keresztül több lövést is leadott üldözőire, melyek közül az egyik áthatolt a második felvételen szereplő, fedélzeti kamerás autó szélvédőjén (17 perc 58 másodpercnél). Végül még sikerült átmennie Hernando megyén, ám Sumter megyében már nem volt ilyen szerencséje: 17 percnél sikerült kibillenteni az platós járművet egyensúlyából, így az üt szélére sodródott farolva, majd több bukfencet követően állt csak meg. Az erőhatások következtében (és mert nem volt bekötve), a férfi kirepült a járműből, ám valahogy túlélte a balesetet.

Mentőhelikopterrel szállították kórházba, a lábadozását követően pedig autólopásért, veszélyes vezetésért, hivatalos személy elleni erőszakért, lőfegyver használatáért, valamint köztulajdon rongálásáért is felelnie kell a bíróságon, mégis szerencsésnek mondhatja magát. Az pedig külön mázli, hogy az üldözésben senki más nem sérült meg.


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Még nem érkezett hozzászólás.

Videók

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!