/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Brutális balesetet szenved az autópályán megszivatott Mini – videó

2019. április 14. 09:28   |   Kőrössy Balázs
címkék:  

Még tavaly történt egy csúnya baleset az angliai M4-es autópályán, amikor egy Ford Mondeo és egy Mini Countryman vezetője kakaskodásából utóbbi került ki vesztesen, és három bukfencezést követően szállt ki a ripityára tört autóból. Most megszületett az ítélet az ügyben.

Sajnos a hirtelen harag sokszor olyan ámokfutásokat szül az utakon, amikbe utólag belegondolva csak szomorúan csóválja a fejét az ember, hisz nem egyszer súlyos sérülések vagy még rosszabb kerekedik ki egy apró nézeteltérésből.

Egy ilyen kaland részesévé vált egy Mini Countryman vezetője, amikor még tavaly júniusban az angliai M4-es autópálya Port Talbot közelében található walesi szakaszán egy Ford Mondeoval történő kakaskodását követően szenvedett hatalmas balesetet.

A Dél-Walesi Rendőrkapitányság által közzétett felvétel két részből áll. Az elsőn még csak az látszik, hogy a két vezető 100 mérföldes (160 km/órás) tempót meghaladva kezdi kergeti egymást, a másodikon pedig már a Mini bukfencezését figyelhetjük meg. Szerencse a szerencsétlenségben, hogy a vezető sérülések nélkül szállt ki a szinte felismerhetetlen roncsból, ám az április 11-én hozott ítéletben a bíróságon már nem volt ilyen mázlija.

A rendőrök ugyanis hamar megtalálták „tettestársát” is, így elkezdődtek a kihallgatások, melyek végén a Mini vezetője, bizonyos Wayne Sebury (59) 18 hónapos felfüggesztett börtönbüntetést, 12 hónapos jogosítvány bevonást, illetve 150 óra fizetetlen közösségi munkát kapott büntetésként. Ennél rosszabbul járt a balesetet okozó Mondeo sofőr, Paul Carpenter (44), aki hat hónapos börtönbüntetést, valamint 18 hónapra szóló vezetéstől eltiltást kapott.

Legalább mindketten sajnálták a történteket és végig megbánást tanúsítottak, de az eseményeket nem lehet semmissé tenni, s csak a többi autós lélekjelenlétén múlt, hogy nem történt tömegkarambol. Talán jó lecke ez mindenkinek, akiket néha elkap az ideg vezetés közben…

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/