/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Brutálisan gyorsul az új BMW M5 Competition – videó

2018. október 09. 11:10   |   Kőrössy Balázs
címkék:  

Az AutoTopNL csapatának köszönhetően szemügyre vehetjük, mire képes napjaink egyik leggyorsabb szedánja. A 625 lóerős BMW M5 Competition gyorsul álló helyzetből 307 km/órára szinte néhány másodperc alatt, csodálatos hangorkán kíséretében.

Miközben a „sima” BMW M5 sem szenved erőhiányban, a Competition kiegészítőnévvel ellátott csúcsváltozat 25 lóerővel tud még többet, azaz 625 lóerőt (460 kW) teljesít, ami bőségesen elég arra, hogy az autó 300 km/óra feletti tempót fusson – már amennyiben a 250-es elektronikai tiltás fel van oldva az M Driver’s Package-el.

Az AutoTopNL által kipróbált példányban ez az opció is kipipálásra került, így vígan gyorsul óra szerint 307 km/órás tempóig, ráadásul 200-ig pár szempillantás (10,8 másodperc) alatt katapultál – de a százas 3,3 szekundumos sprintidőt sem szabad elfeledni.

Ezzel az autóval aztán bátran vághatunk neki az előzéseknek, és megannyi sportmodellt is simán képes legyűrni közel két tonnás tömege ellenére. Egyszerűen félelmetes…

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/