/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Brutálisan összeütközik a kamion és a furgon – videó

2015. június 26. 08:30   |   Kőrössy Balázs
címkék:  

Csak erős idegzetűeknek ajánljuk a következő fedélzeti kamerás felvételt, ugyanis egy kamion frontálisan ütközik egy kisáruszállítóval, melynek sofőrje nem éli túl a sajnálatos találkozást.

Ha van rosszabb közlekedési baleset, mint a frontális ütközés, az a frontális ütközés egy kamionnal, ilyenkor ugyanis a két jármű mozgási energiája tömegükkel fordított arányban oszlik meg, azaz a kisebbre, könnyebbre hat nagyobb erő.

Ez egy ilyen monstrummal való találkozáskor gyakorlatilag azt jelenti, hogy a két mozgó tárgy sebessége nagyjából összeadódik a könnyebb javára. Sajnos az alábbi videón egy valódi illusztráció segíti elképzelésünket. A brutális baleset Bukarest közelében történt, amikor a piros konténert szállító kamion eddig tisztázatlan okokból egyszer csak a szemből jövők felé rántotta a kormányt, majd fékezés nélkül összeütközött a szabályosan közlekedő fehér furgonossal.

Az ütközés pillanatában olyan erők szabadultak fel, hogy még a monstrum vezetője is kiesett a fülkéből, miközben a kamion maga körül megpördült. Sajnos a kisteherautóban ülő sofőr nem élte túl a szerencsétlenséget, így a kamionosra komoly tárgyalások és büntetés várhat.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/