/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Bugatti Chiron a Red Bull Racing F1-es autója ellen – videó

Érdekes gyorsulási versenynek ígérkezik egy 1500 lóerős utcai sportautót összeereszteni a Red Bull F1-es csapat 2011-es világbajnokságot nyerő RB7-es autójával, melynek már 2.4 literes V8-as motorhangja miatt megéri megnézni az alábbi videót.

A carwow csapata mindig is szerette a látványos megmérettetéseket, így legújabb gyorsulási versenyük sem kerüli a felhajtást.

A kifutópálya egyik oldalán a Bugatti büszkesége, az 1500 lóerős 8.0 literes W16-os motorral megáldott Chiron, mely 2,5 millió fontos (1 milliárd forint) árcédulájával meglepő módon nem nevezhető drágának riválisához képest. A másik négykerekű ugyanis a Red Bull 2011-es Formula-1 világbajnokságot nyerő RB7-es modellje, melyben egy 2.4 literes V8-as szívómotor termeli a hátsó kerekek meghajtásához szükséges kraftot. 750 lóereje nem tűnik soknak, de mellé 650 kilogrammos öntömeg társul a Chiron 1995 kilójához képest.

Ha a francia nagyágyút drágának gondoltuk, érdemes megjegyezni, hogy az RB7-es nagyjából 62,5 millió fontból (25,6 milliárd forint) került kifejlesztésre. Vajon melyik autó nyer álló, majd repülőrajtos indulással? Ehhez a skót David Coulthard, nyugdíjas F1-es pilóta segítségét is igénybe vette a stáb.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/