/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Chevrolet Corvette vágtat a Ford GT ellen – videó

2018. augusztus 29. 16:30   |   Kőrössy Balázs
címkék:  

Két hasonló izomgép feszül egymásnak a kifutópályán a Dragtimes csapatának filmjében. Vajon a 655 lóerős V6-ossal szerelt Ford GT vagy a 765 paripás V8-as ZR1 Corvette örülhet a 400 méter végén?

Amerika jelenleg kapható két legérdekesebb izomautója áll fej-fej mellé, hogy összemérjék sprintelési képességeiket egy negyedmérföldes pályán.

Az esetleges tapadási nehézségek kiküszöbölése érdekében sajnos minden alkalommal nekifutásból, azaz repülőrajttal csatáznak. Az egyikük a 755 lóerős 6.2 literes V8-assal szerelt, 968 Nm-t leadni képes Chevrolet Corvette ZR1, amely akár 2,85 másodperc alatt katapultál százra, s meg sem torpan 341 km/óráig, míg a másik bár gyengébb, hasonló menetteljesítménnyel bír. Szám szerint a Ford GT 3.5 literes V6-os EcoBoost egysége 655 lóerő mellett 745 Nm-t teker a hátsó kerekein keresztül az aszfaltra, így 2,8 szekundum alatt tud százra katapultálni, míg csúcssebessége 348 km/óra.

Így tehát izgalmasnak ígérkezik a rugalmasságot mérő összecsapás, melyet ezúttal is a Dragtimes csapatának köszönhetünk. Nem lőjük le a győztest, de annyit elárulunk, hogy a három verseny mindegyikénél egy hajszállal, de ugyanaz a kocsi nyer.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/