/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Christoph Waltz a BMW iX-szel karácsonyozik – videó

2021. december 21. 16:50   |   Autoblog
címkék:  

Azután, hogy az Oscar-díjas Christoph Waltz a BMW iX dizájn-világpremierjében is központi szerepet játszott, most a BMW karácsonyi filmjében is főszerepet kapott. Hollywood kimagasló sztárja a videóban két régi ismerőssel is találkozik: a BMW AG igazgatótanácsának elnöke, Oliver Zipse mellett a BMW iX is brillírozik. Feltűnik még a Supercar Blondie néven ismert Alex Hirschi, Alexa Chung sztártervező és Kai Langer, a BMW i divízió vezető formatervezője is.

P90447285-highRes

A BMW Group Christoph Waltz-zal kialakított, gyümölcsöző együttműködését Oliver Zipse kezdeményezte. A vállalatcsoport számtalan úttörő partnerséget ápol világszerte az ökológia, a társadalomtudományok, a divat, a sport, a zene, a film és más kulturális területek avantgárd képviselőivel, hogy minden korábbinál mélyebben belelásson a jövő igényeit, követelményeit és trendjeit formáló irányzatokba. Oliver Zipse egy kötetlen beszélgetésre invitálta a színészt a BMW Group tervezőivel, technológiafejlesztőivel és stratégiai szakértőivel, akik a kétszeres Oscar-díjas művész nyitottságából, látásmódjából és enyhe türelmetlenségéből fontos impulzusokat merítettek. Most ez az együttműködés folytatódik.

Az eredmény egy film minőségű videó, amely egy csodálatos karácsonyi díszletbe ágyazott macska-egér játék. Izgalmas és bravúros, némi finom iróniával és humorral megfűszerezve. Az alkotás Münchenben, a BMW Group központi épületében kezdődik. Késő délutánra jár, egy klasszikus BMW 3.0 CS közeledik. A sofőr kiszáll, és ekkor meglátjuk, hogy ki az: Christoph Waltz.

A színész egy találkozóra tart Oliver Zipse-hez és a BMW iX modellhez, amely a vállalatcsoport jövőjének hírnökeként, a BMW Group új technológiai zászlóshajójaként ünnepelte világpremierjét: tisztán elektromos meghajtással, hosszútávon fenntartható kialakítással, iránymutató formanyelvvel és luxusminőségű utastéri kényelemmel. Egytől egyig olyan értékek, amelyek meghatározóak Christoph Waltz számára. A színészt intenzíven foglalkoztatják a fenntartható hajtáslánc-technológiák ökológiai vonatkozásai, nagyra értékeli a prémium minőséget, a technológiai precizitást és a részletekre való odafigyelést. A karácsony ugyanakkor nem igazán foglalkoztatja.

P90447297-highRes

A bonyodalom már a recepciónál kibontakozik: Christoph Waltz megtudja, hogy meghívták a BMW karácsonyi partijára, ahol Oliver Zipse is koccint a jelenlévőkkel. Egy mikulássapkát viselő munkatárs készséggel ajánlja fel neki a kíséretét, Christoph Waltz azonban megdermed és egy mulatságos menekülés veszi kezdetét. A színészt most csak egy dolog foglalkoztatja: távol maradni a karácsonyi partitól és elkerülni mindent, aminek köze van a karácsonyhoz. Ez azonban nem is olyan egyszerű.

Christoph Waltz épp a BMW Welt kiállított autói között bujkál, amikor hangokat hall. A filmben további két híresség is feltűnik: Kai Langer, a BMW i divízió vezető formatervezője és Alexa Chung sztártervező, akik nagy örömmel tartanak a BMW karácsonyi partijára.

Miközben a legjobb menekülőutat keresi, Christoph Waltz egy másik ismerős arccal is találkozik: Alex Hirschi, közismert nevén Supercar Blondie épp egy titkosan rejtegetett négykerekű premierjére készül. A színész ekkor robban be a képbe, miután azonban Supercar Blondie hangos ellenvetésbe kezd, gyorsan el is tűnik a helyszínről.

Christoph Waltz tovább szalad és egy zárt ajtó mögötti helyiségbe rohan, ahol azt reméli, hogy végre biztonságban van. Megfordul – és a BMW karácsonyi partijának kellős közepén találja magát. Odalép hozzá Oliver Zipse, a BMW AG igazgatótanácsának elnöke, akivel kedélyesen koccintanak. A színész megnyugszik.

A BMW karácsonyi filmje nem is lenne igazi karácsonyi film boldog befejezés nélkül. De hogy pontosan hogyan ér véget a történet, az a videó végén kiderül. Annyit azonban elárulhatunk: egy Aventurine Red karosszériafényezésű BMW iX a főszereplő, amely nem hagy kívánnivalót maga után. Főleg nem karácsonykor.

.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/