/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Csirkegrillezők négy keréken – videó

2015. december 13. 08:30   |   Kőrössy Balázs
címkék:  

Mire jó egy gyári szupersportautó és egy tuningolt utcai harcos? Többek között kipufogóláng-versenyre. Vajon a közismerten tüzes Lamborghini Aventador vagy a Nissan Skyline R33 GT-R köp nagyobb lángokat egy kis gázpedálrugdosásra?

A két éve tragikus körülmények között elhunyt Paul Walkerre emlékezve jött össze több tucat autós egy angliai rendezvényen, ahová olyan egzotikumok is kilátogattak, mint a 700 lóerős Lamborghini Aventador, de a színész kedvenc típusai között számon tartott Nissan Skyline-okból is megjelent pár.

Végül két ilyen modell között alakult ki tűzpárbaj a szó jobbik értelmében. Az Aventador lángjait a gyárban állították be, a Skyline R33 azonban a Kream Developments-től kapta a plusz lovakat és a hatalmas kályhacsövet, amin a pokol tüze kukucskál ki.

Az alábbi videón nem lesz gumifüstölés vagy eszeveszett száguldozás, csak eszméletlen hangok és lángok, de ezért is megéri megnézni.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/