/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Csúnya balesetet okozott a bambuló BMW-s – videó

2018. január 05. 08:30   |   Kőrössy Balázs
címkék:  

Öt autót összetört egy többsávos kereszteződésben egy E60 szériás 5-ös BMW, amikor egyszerűen nem vette figyelembe, hogy az egész kocsitömeg megáll előtte, így gyakorlatilag fékezés nélkül hajtott hátulról a mit sem sejtő áldozatokba.

Durva balesetet okozott egy BMW E60 5.ös sorozat vezetője, amikor a romániai Szucsáva városában fékezés nélkül hajtott a kereszteződésnél megálló kocsisorba.

Az összesen öt jármű megrongálásával végződött incidensben szerencsére csak a vétkes, fiatal sofőrt kellett kórházba szállítani kisebb sérülésekkel, míg a többiek megúszták a puszta rémülettel és csodálkozással – ami a becsapódás erejét figyelembe véve egész jó eredmény.

Arról, hogy mi okozhatta a balesetet, egyelőre vizsgálják, de eddig csak annyit tudni, hogy a fiatalembernek érvényes angol jogosítványa volt (valószínűleg a múltidő többször is értendő ezesetben).

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/