Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Csúnyán korlátnak csapták az 1-es BMW-t – videó

2017. augusztus 11. 08:30   |   Kőrössy Balázs
címkék:  

Ismét egy szokványos baleset a Nürburgring egyik pályanapján, amikor mezei autóval is felhajthatnak a sebességőrültek. Az áldozat ezúttal egy BMW 135i kupé lett az egyik kanyarban, majd az első szalagkorlát után jött a második is.

Nem kis munka lesz ismét teljes pompájába varázsolni az alábbi ezüstszínű 1-es BMW-t, miután a Zöld Pokol egyik tempós, emelkedő kanyarjában vezetője elvesztette uralmát a hátsókerekes bajor kupé felett, majd lehámozta a kasztni teljes jobb oldalát. Ennek hatására nyílt a függönylégzsák, de ami rosszabb, hogy kitört az első kerék, így a füvön irányíthatatlanul és szinte lassítás nélkül érkezett meg a következő, ezúttal jobbra ívelő kanyarba a roncs, hogy még egy utolsó szöget is a koporsójába verjenek.

A felvétel végén látszik, mi maradt a 306 lóerős sportautóból. Nos, nem lesz egyszerű helyrehozni, pedig 3.0 literes turbós sorhatos motorjának (és 400 Nm-es csúcsnyomatékának) köszönhetően akár 5,2 másodperc alatt képes százra gyorsulni, míg végsebességét az elektronika határolja 250 km/órára.


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Még nem érkezett hozzászólás.