/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Csúnyán összetörik a Ferrari 488 GTB-t – videó

2017. szeptember 16. 08:30   |   Kőrössy Balázs
címkék:  

Attól, hogy valakinek többszáz lóerős sportautója van, még nem biztos, hogy rendesen tudja is vezetni azt. Egy Ferrari 488 hongkongi sofőrje a táblák között kötött ki, miután balul sült el szabálytalan előzése. Az autó eleje csúnyán sérült.

Élőben látni, ahogy egy vezető saját hibájából töri össze több tízmilliós sportkocsiját izgalmas élmény lehet – feltéve, hogy semmi másban nem esik kár. Ezt rögzíteni fedélzeti kamerával pedig felbecsülhetetlen…

Egy kék Ferrari 488 GTB vezetője egy felelőtlen előzést követően foghatta a fejét, miután a túl nagy tempó miatt nem sikerült bevennie egy jobbos kanyart, és a közlekedési táblák között landolt Hongkongban.

Mindezt egy busz kamerája rögzítette is, így pontosan láthatjuk, mi vezetett a balesethez. Szerencsére személyi sérülés nem történt, de az anyagi kár biztosan jelentős, legalábbis az olasz csodában keletkezett sérüléseket figyelembe véve – bár legalább a lelkét adó motor épségben maradt.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/