/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Dimenziókat válthatunk, ha Smartunk van – videó

2015. október 03. 16:30   |   Kőrössy Balázs
címkék:  

Okos reklámfilmet tett közzé a Smart, melyben a ForTwo méreteinek előnyeire hívják fel az emberek figyelmét. A Smart effektussal nincs olyan kis parkolóhely, ami bevehetetlennek bizonyuljon.

Szidhatja bárki kinézetéért vagy kisteljesítményű motorjaiért, pár előnye mindenképp akad a Smart ForTwo-nak. Például könnyű manőverezhetősége, illetve a tény, hogy minden hajszálnyi parkolóhelyre, ahová már semmi más nem fér be, beállhatunk egy ilyen autóval.

A méreteiből adódó előnyre igyekezett a gyártó felhívni figyelmünket legújabb reklámfilmjében, melyben átlagos emberek átlagos autókkal próbálnak párhuzamosan parkolni látszólag reménytelen helyekre.

Csakhogy amikor elkezdik a beállást, a szomszédos két kocsi elkezd összetöpörödni, így a szabad hely nyúlni, ahová már könnyedén bemanővereznek. A mit sem sejtő „áldozatokból” persze jogos értetlenséget vált ki a túl könnyű parkolás, ez azonban egy Smarttal mindennapos élménnyé válhat. Ez a Smart effektus, azaz nincs olyan kis hely, ahová a városi mini ne férne be.

És talán nem a legférfiasabb jármű a világon, de még mindig jobb egy perc alatt parkolóhelyet találni a nagy sietségben, mint idegesen negyed óráig körözgetni a belvárosban egy több tízmilliós terepjáróval, ami életében nem látott még sarat.


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/