/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Dimenziókat válthatunk, ha Smartunk van – videó

2015. október 03. 16:30   |   Kőrössy Balázs
címkék:  

Okos reklámfilmet tett közzé a Smart, melyben a ForTwo méreteinek előnyeire hívják fel az emberek figyelmét. A Smart effektussal nincs olyan kis parkolóhely, ami bevehetetlennek bizonyuljon.

Szidhatja bárki kinézetéért vagy kisteljesítményű motorjaiért, pár előnye mindenképp akad a Smart ForTwo-nak. Például könnyű manőverezhetősége, illetve a tény, hogy minden hajszálnyi parkolóhelyre, ahová már semmi más nem fér be, beállhatunk egy ilyen autóval.

A méreteiből adódó előnyre igyekezett a gyártó felhívni figyelmünket legújabb reklámfilmjében, melyben átlagos emberek átlagos autókkal próbálnak párhuzamosan parkolni látszólag reménytelen helyekre.

Csakhogy amikor elkezdik a beállást, a szomszédos két kocsi elkezd összetöpörödni, így a szabad hely nyúlni, ahová már könnyedén bemanővereznek. A mit sem sejtő „áldozatokból” persze jogos értetlenséget vált ki a túl könnyű parkolás, ez azonban egy Smarttal mindennapos élménnyé válhat. Ez a Smart effektus, azaz nincs olyan kis hely, ahová a városi mini ne férne be.

És talán nem a legférfiasabb jármű a világon, de még mindig jobb egy perc alatt parkolóhelyet találni a nagy sietségben, mint idegesen negyed óráig körözgetni a belvárosban egy több tízmilliós terepjáróval, ami életében nem látott még sarat.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/