/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Dízelmotort rakott a Ford Mustangba és hajót húz vele – videó

2022. július 28. 09:00   |   Kőrössy Balázs
címkék:  

Egy amerikai Mustang tulaj málhás szamarat csinált kedvencéből, hogy bármit elhúzhasson vele, na meg mert nagyon feltűnő egy feketén füstölő piros izomautó, ami még egy csónakkal a hátán is vígan égeti a gumijait.

Aki Ford Mustangot vesz, minden bizonnyal nem azért teszi, hogy vontatási célokra használja, amúgy se lehet belőle dízel változatot kapni – elég érdekes is lenne, na nem mintha az 5.0 V8-as nem bírná a terhelést – de ez nem jelentett akadályt egy amerikai úriembernek, aki mégis az izomautóból csinált vontatót, méghozzá nem is akármilyent.

A YouTube-on Westen Champlin néven megtalálható feltöltő videójában láthatjuk, amint a piros, 5.9 literes Cummins hathengeres dízellel szerelt Mustang húz egy méretes motorcsónakot egy tóhoz megünnepelni július 4-ei függetlenség napját. Azt nem tudjuk, milyen teljesítményt hoztak ki belőle, de eredetileg 233 lóerő mellett 597 Nm csúcsnyomaték leadására volt képes, amit nem hagyott annyiban gondos gazdája… Annyit biztosan tudni, hogy 13,2 másodperc alatt képes lefutni vele a negyedmérföldes gyorsulási távot. Ez 0,7 másodperccel jobb csak, mint a 2.3 Ecoboosttal szerelt változat, viszont 1,1 szekundummal elmarad az 5.0 V8 idejétől.

A bizarr házasítás persze sokaknak tetszett, út közben és a benzinkúton is fotózták, nézték a járgányt az emberek, hisz mégse látni minden nap egy gőzmozdony vehemenciájával füstölgő amerikai nemzeti büszkeséget, ami még stílusosan csónakkal a hátán is képes gumit égetni.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/