/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Driftelni tanul egy 70 éves néni – videó

2019. február 15. 08:30   |   Kőrössy Balázs
címkék:  

Mat Watson, a Carwow újságírója egy profi oktató segítségével megtanítja édesanyját gumit füstölni egy BMW M4 Competition segítségével. De vajon mennyire könnyen tanul a 70 éves hölgy a 450 lóerős bajor sportkupéval?

A Carwow munkája nem csak abból áll, hogy különböző gyorsulási versenyeket hozzon össze, hanem a tanításról is.

Épp ezért szokta Mat Watson, a csapat egyik alappillére édesanyját magával vinni néhány alkalomra, hogy ne csak egy tapasztalt ember élvezhesse a modern autógyártás gyümölcseit, hanem egy műszakilag kevésbé tapasztalt illető is.

Márpedig az újságíró 70 esztendős anyukája ilyen személy. Miután egy Volvo XC60-nal megtapasztalta, milyen érzés egy önvezető járműre bíznia magát, majd egy Audi RS4 Avant volánja mögött átélte a masszív gyorsulás élményét, Sally most egy BMW M4 Competitionben tapasztalhatja meg a driftelés művészetének nehézségeit.

A 450 lóerős bajor sportkupé nem biztos, hogy a legjobb választás egy kezdő kezei között, de a megfelelő instruktor segítségével könnyebben megy a tanulás, ahogy azt az alábbi felvétel is bizonyítja. De vajon milyen nehézségek várnak a hölgyre, mielőtt egy bója körül képes lesz megtenni néhány kört? Hogy megtudja, mi vár rá, előbb saját fia viszi el egy M2-essel egy kis gumifüstölésre…

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/