/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Egy baleset, ami könnyen elkerülhető lett volna – videó

2018. május 20. 16:30   |   Kőrössy Balázs
címkék:  

Egy olyan, Ausztráliában történt balesetnek lehetünk szemtanúi, amelyben mindenki rosszul döntött, és így a vége egy borulás lett. Szerencsére senkinek nem esett baja, de ennél olcsóbban is megúszhatták volna az érintettek.

Nyilvánvaló, hogy a hatóságok a főúton haladó kamerás autó elé keresztbe kihajtó pickupost fogják elővenni, ám a felvétel alapján egy kis tanulságot is levonhatunk saját javunkra.

Egy kamion igyekezett épp letérni a főútról balra, ahonnan egy fehér Toyota Hilux igyekezett kikanyarodni. Arról nem tudunk, hogy a teherautó sofőrje esetleg jelzett-e a pickup vezetőjének, de az körültekintés nélkül hajtott az útra, ahol épp jött a szabályosan közlekedő kamerás autó (Jeep Grand Cherokee), benne egy családdal, mögöttük pedig egy lakókocsival. A család épp az első napját töltötte a vakációból, amikor beütött a krach. A pickupos is, de a Jeep vezetője egyaránt rossz irányba kormányozta autóját, így oldalánál öklelte fel utóbbi előbbit.

Szerencse a szerencsétlenségben, hogy senkinek nem esett baja, bár ennél jobban is megúszható lett volna a történet, ha a Toyota egyszerűen megáll vagy a Jeep balra próbál kerülni. Persze utólag könnyű okosnak lenni…


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/